Kerstboompjes

Dwergconifeer, Kerstboom of tafel Kerstboom zijn meerdere manieren waarop een Conica beschreven wordt. Net als de verschillende benamingen zijn de Conica’s qua toepassing immens veelzijdig. De plant is zeker in de winter bijna niet meer weg te denken uit het interieur. Of je nou ervoor kiest om de boom zelf te versieren of om hem versierd te bestellen, het is zeker een aanwinst voor in je huis! Onze Kerstboompjes zijn onderhoudsarm, mooi pyramide gevormd en fris groen. Na het genot van de plant in de winter kan deze gemakkelijk in de tuin worden uitgeplant!

Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
23,95
Aanbieding!
-20%
23,95
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%
Aanbieding!
-20%

Picea glauca Conica

Een heerlijk geurend dwergconifeer die van origine komt uit de Canadese gebergtes. Pak de top van de plant niet met je handen vast, dit is namelijk erg slecht voor de kerstboompjes en de kans dat hij hier wat aan over houdt is groot. Dit komt doordat de huidvet op je handen een slechte invloed hebben op de plant. Pak de plant daarom altijd bij zijn pot beet.

 

Sfeer in en rondom het huis

De plant is een echte sfeermaker in de winter maar ook zeker in het voorjaar. Doordat de plant in het voorjaar weer fris groene scheuten maakt, zorgt ervoor dat deze Conica zeker opvalt in je tuin.