Lavendel kerstpakket

een origineel cadeau voor de feestdagen

Op zoek naar een orgineel kerst cadeau?

De feestdagen naderen en de zoektocht naar een origineel cadeau is aangebroken waarmee je vrienden en familie omver kunt blazen. Wij hebben van onze Lavandula Living lijn een paar van de beste cadeaupakketten geselecteerd waar jij gegarandeerd iemand mee kunt verrassen!

Lees verder en ontdek welk cadeaupakket binnenkort bij jou onder de boom ligt!

Uitverkocht
Uitverkocht

Wat geef je voor kerst? Een lavendel kerstcadeau!

Tast jij in het donker over wat je het beste aan je familie kunt geven deze kerst? Wij kunnen je alvast deze zorg ontnemen van wij hebben het antwoord. Geef een lavendel cadeaupakket! Lavendel kent veel voordelen waaronder rustgevende en helende kwaliteiten. Wij hebben de beste producten uit onze lijn verzameld in verschillende cadeaupakketten zodat jij niet alleen een origineel cadeau kunt geven maar een cadeau waar je geliefden ook iets aan hebben.

Lavendel Kerstboom – een origineel kerstcadeau

Dit originele kerstcadeau is een gegarandeerde showstopper; de lavendel kerstboom. Het boompje ruikt niet alleen heerlijk naar lavendel maar kan ook nog eens versierd worden met kleine lampjes en kerstballen. Dankzij de neutrale grijze kleur van de takken past de kerstboom van lavendel in bijna elk interieur.

Als bonus kan je van deze lavendel kerstboom in het voorjaar in je tuin zetten en in de zomer genieten van de prachtige bloei van de plant. Dat is nou eens een origineel cadeau waar je lang plezier van ervaart!  

Bestel nu

Lavendel Kerstpakket – een uniek kerstcadeau

Voor de liefhebbers van planten en lavendel verzorging is onze lavendel kerst cadeaupakket een absolute must have en een uniek kerstcadeau! De set bestaat uit een prachtige lavendel kerstboom en selectie van lavendel verzorging. Zo kan de ontvanger genieten van een heerlijk stukje handgemaakte lavendelzeep, een flesje van100% pure lavendelolie gemaakt met lavendel uit de Yavuce streek in Turkije en een zakje gedroogde lavendel uit de Provence. Allemaal hoogwaardige lavendel verzorgingsproducten die verwerkt zijn in een prachtig en uniek kerstcadeau .

Bestel nu

Lavendel Cadeaupakket – het perfecte cadeau voor mama

Het lavendel verzorgingspakket is het perfecte cadeau voor mama, oma en zussen (om maar enkele voorbeelden te noemen) die wat extra ontspanning kunnen gebruiken in hun leven (papa en opa kunnen hier natuurlijk net zo goed van genieten). Het lavendel cadeau bestaat uit een handgemaakt blokje lavendel zeep gemaakt van lavendel uit de Yavuce streek in Turkije, een flesje 100% pure lavendelolie.

Het lavendel cadeaupakket is volledig met de hand gemaakt en met uiterste zorg geproduceerd. Kwaliteit staat daarbij op eerste plaats voor ons waardoor wij met kleinschalige leveranciers werken om het ambacht en kwaliteit van de producten in het verzorgingspakket te waarborgen waardoor het allemaal samen het perfecte cadeau voor mama wordt!

Nieuw
Uitverkocht

Lavendel cadeaupakket kopen bij Lavendelonline

Wanneer je bij Lavendelonline een lavendel cadeaupakket bestelt geniet je van enkele voordelen. Je kunt bij ons betalen met vijf verschillende betaalmethodes waaronder iDEAL, Creditcard en veilig achteraf met Klarna. Het lavendel cadeau worden met uiterste zorg ingepakt en binnen 2-3 werkdagen verzonden. Nadat je cadeaupakket met lavendel is aangemeld ontvang je een track-and-tracecode waarmee je de bestelling tot aan je voordeur kunt volgen, wel zo handig als het nog een geheimpje moet blijven voor de rest!

Wanneer je nog wat aanvullend advies nodig hebt over onze producten kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Het team voorziet je graag van kundig en persoonlijk advies over de gehele Lavandula Living collectie en onze lavendelplanten.

Sterke planten en sterke service

Bekijk onze FAQ pagina of je vraag daar misschien al beantwoord is!

FAQ