Lavendel Moederdag cadeau

Het ultieme cadeau voor Moederdag, de Moederdag Gift Set van Lavendelonline! Deze set is perfect voor alle mama’s die van lavendel houden, van mooie bloemen en planten houden of heerlijk kunnen genieten van een momentje voor zichzelf.

De set bestaat uit een Franse Lavendel op stam met een lavendelprint sierpot en hartjesprikker. Een handgemaakt blokje lavendelzeep uit de Yavuce streek in Turkije, een flesje 100% pure lavendelolie en een ambachtelijk gedroogd lavendel geurzakje uit de Provence. Dit cadeau is een prachtige manier om je moeder in het zonnetje te zetten en te verwennen met heerlijke lavendel verzorging. Als bonus gaat een lavendelplant veel langer mee dan een bos bloemen waardoor je mama er nog heel lang plezier van kan ervaren!

Alle producten zijn handgemaakt en met uiterste zorg geproduceerd. Wij werken met kleinschalige leveranciers om de kwaliteit en het ambacht van de producten te waarborgen.

Bestel nu je moederdagcadeau

 

    Sterke planten en sterke service

    Indien je vragen hebt over onze producten of persoonlijk advies wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via e-mail, live chat of telefoon.

    Contact