Gratis verzending vanaf €50,-
Vers uit de kwekerij geleverd
Binnen 1-3 werkdagen geleverd
Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Menu

Geniet met gedroogde lavendel heel het jaar door van de heerlijk kalmerende geur van lavendel. Dankzij de lavendelzakjes van Lavandula Living ben je niet meer afhankelijk van de bloeitijd van lavendelplanten en haal de geurbeleving van de Franse Provence in huis. De lavendel geurzakjes komen van een unieke Franse leverancier en zijn een echte verwennerij voor jezelf of als cadeau voor anderen.

Image

Met het assortiment van gedroogde lavendel producten van Lavandula Living is het nog nooit zo eenvoudig geweest om te ontspannen. De speciaal gekweekte lavendel toppen geven een kalmerende geur af die tegelijkertijd verfrist. Een lavendelzakje is daardoor breed toepasbaar. Leg hem bijvoorbeeld bij je handdoeken voor een heerlijk spa gevoel. Je kan een lavendelzakje ook onder je kussen leggen voor een rustgevende slaap of geef een Lavandula Living gemaakt van gedroogde lavendel als cadeau aan je dierbaren.

De voordelen van gedroogde lavendel

Gedroogde lavendel in de vorm van een gedroogd lavendel bosje of lavendelzakje kent veel voordelen. Het voorziet je omgeving van een frisse opladende geur en reken tegelijkertijd af met nare geurtjes. Perfect voor een muffe sokkenlade bijvoorbeeld. Een lavendelzakje kan er ook voor zorgen dat beestjes zoals muggen uit de buurt blijven, voor ongedierte ruikt een lavendel geurzakje namelijk te sterk. De geur van een geurzakje van lavendel  heeft voor de mens een rustgevende functie. Lavendel droogbloemen helpen om klachten van stress te verminderen en zorgt voor rust. Gedroogde lavendel kopen is dus niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je gemoedstoestand!

De productie van een lavendelzakje

De gedroogde lavendel in de lavendelzakjes van Lavandula Living komt van een unieke leverancier uit Frankrijk die zich specialiseert in het drogen van lavendel. De leverancier heeft ongeveer 800 hectaren aan lavendel die speciaal worden gekweekt om te drogen en verpakken. De soort lavendel is specifiek geselecteerd voor een lavendel geurzakje. Heel het proces is verfijnd om een kwalitatief product te produceren voor een optimale geur beleving. De lavendel planten groeien heel het seizoen door en worden vervolgens gesneden en gedroogd. Vervolgens worden de lavendel zakjes gevuld met de toppen van een gedroogd lavendel bosje en zorgvuldig verpakt en getransporteerd naar Nederland.

Overige gedroogde lavendel producten

Los van gedroogde Lavendel hebben wij ook andere lavendel producten in onze Lavandula Living collectie zoals de 100% Pure Essentiële Lavendel Olie, die binnenkort verkrijgbaar is. Onze pure lavendel olie is perfect om tot rust te komen of om je thuisomgeving te voorzien van een frisse geur. De olie kan verdund worden in je verstuiver en vormt ook een heerlijke toevoeging aan je badolie of massageolie.

 

Gedroogde Lavendel kopen bij Lavendel Online

Op het gebied van lavendelzakjes en lavendelproducten zij wij dé webshop voor gedroogde lavendel. We zijn voortdurend bezig om de producten van Lavandula Living te verbeteren en zijn actief bezig met de uitbreiding van onze collectie. Gedroogde lavendel kopen gaat bij ons gemakkelijk, overzichtelijk en snel. Na het afronden van je bestelling ontvang jij binnen 1-3 werkdagen je pakketje thuis. Perfect als je snel een cadeau nodig hebt!In het geval dat je nog niet helemaal zeker bent over het product dat je wil kopen of meer informatie nodig hebt verlenen wij graag persoonlijk advies. Je kan doordeweeks bellen, chatten of mailen met één van onze klantenservice medewerkers . Zij zetten zich in om jou naar tevredenheid te adviseren. Een goed product begint namelijk al met de juiste service!