Gratis verzending vanaf €50,-
Vers uit de kwekerij geleverd
Binnen 1-3 werkdagen geleverd
Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Menu

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Oh nee! We hebben ons best gedaan om jou het lavendelproduct te sturen dat volledig aan je wensen voldoet. Helaas blijkt dit toch niet het geval te zijn. Wat nu?

Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren en retour te sturen. Hoe eerder je onze producten terug kunt sturen, hoe groter de kans dat de producten in optimale staat bij ons aan komen. We vragen je daarom vriendelijk om het terugsturen van producten zo snel mogelijk te doen, zodat ze gezond bij ons aankomen. Om producten te retourneren hebben we een aantal voorwaarden:

  • Het product is (nog) niet gebruikt;
  • Er vindt binnen 14 dagen na ontvangst communicatie met ons plaats over het retourneren van het product;
  • In geval van bestelling van (tuin)planten is retourzending uitgesloten. Dit betreft levende en dus bederfelijke waren waarbij de uitzondering op recht van retour van toepassing is.

Wel blij met je product maar is ‘ie kapot of in slechte conditie aangekomen? Dan zorgen we voor een passende oplossing, want dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn bestelling het beste retourneren?

Wil je jouw bestelling annuleren? Dan wordt de overeenkomst van de aankoop automatisch ontbonden. Wij vinden het hierbij enorm prettig als je de producten weer inpakt zoals je deze hebt ontvangen. Zo komen de items weer in optimale staat bij ons terecht. Gebruik hiervoor dus onze verzendverpakking.

Was je net te enthousiast en ligt de verzendverpakking al bij het oud-papier? Dan kun je de producten retourneren in een zelf gefabriceerde verzendverpakking. Wel is dit op eigen risico.

Jouw pakket(ten) bezorg je eenvoudig bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie, waarna het product wordt teruggestuurd. De kosten voor het retourneren zijn in dit geval voor eigen rekening. Wil je wat meer informatie over het retourneren? Neem dan gerust vooraf contact met ons op.

Retourneer je jouw product(ten) liever met een andere bezorgservice? Dat is geen enkel probleem. Laat ons in dat geval vooraf ook zeker wat weten. Eventuele vragen beantwoorden we met alle liefde.

Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling annuleer of terugstuur?

Wij storten het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 5 dagen na herroeping terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.