Gratis verzending vanaf €50,-
Vers uit de kwekerij geleverd
Binnen 1-3 werkdagen geleverd
Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Menu

Lavandula, Lavender, vlinderlavendel zijn meerdere manieren waarop een lavendelplant beschreven wordt. Net als de verschillende benamingen zijn lavendel planten qua toepassing immens veelzijdig. De planten zijn niet meer weg te denken uit een tuin. Of je kiest voor witte lavendel, vlinderlavendel, blauwe lavendel of kuiflavendel, elke variant van lavendel kent verschillende voordelen en is een aanwinst voor je tuin. De lavendel planten van Lavendel Online zijn onderhoudsarm, compact, bloeien immens lang en zijn duurzaam gekweekt. Je hebt ze binnen een handomdraai geplant en je geniet binnen de kortste keren van een prachtige Provençaalse sfeer in je tuin.

Image

Zorg voor een blikvang in je tuin die doet denken aan de Franse Provence. Dankzij de lavendel planten van Lavendel online is dat nog nooit zo makkelijk geweest. Het voordeel van ons assortiment is dat lavendel planten onderhoudsarm zijn en verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en kleuren. Ga jij voor voor een gedurfde witte lavendelblauwe lavendel of vlinderlavendel in het paars. In onze webshop heb je keuze genoeg om je tuin om te toveren in een traditioneel lavendel veld of om een verrassende kleurrijke lavendelhaag te creëren.

Lavendel Angustifolia en Lavendel Stoechas

Bij Lavendel Online werken wij met de twee verschillende lavendel soorten: Lavendel Stoechas Anouk en Lavendel Angustifolia Felice . De Felice collectie in onze webshop bevat verschillende kleuren zoals Felice Lavendel blauw , lavendel in het wit  en licht roze . De lavendel Stoechas ook bekend als kuiflavendel of echte Franse lavendel verkopen wij in de traditionele paarse kleur in verschillende hippe potjes waaronder lavendelprint en zink.

20 jaar ervaring met Lavendel Planten

De Stoechas Anouk en de Angustifolia Felice van Lavendel Online zijn het resultaat van 20 jaar ervaring en veredelingen van twee verschillende lavendel soorten. De lavendel is door de jaren heen zo gekruist en ontwikkeld dat er verschillende kleuren gekweekt kunnen worden terwijl de geur, het uiterlijk en de sterkte van de plant behouden blijft.  Lees hier  het volledige verhaal van onze kwekerij en ontdek hoe de passie voor lavendel 20 jaar geleden begonnen is.

Lavendel kopen bij Lavendel Online

Wordt je lavendel blauw of ga je toch voor een witte lavendel? Lavender kopen gaat gemakkelijk en snel bij Lavendel Online. De lavendel planten worden vers uit de kwekerij geleverd tot aan jouw deur en worden verzonden in speciale blisterverpakkingen zodat ze tijdens het transport hun prachtige vorm behouden. Binnen 1-3 werkdagen kan je al genieten van nieuwe lavendel planten in je tuin dankzij onze snelle verzending .

Wanneer je nog aanvullend advies wilt of twijfelt over een aankoop kan je je altijd laten adviseren door onze medewerkers van de klantenservice . Zij delen graag kun passie en kennis over lavendel met jou! Wil je meer lezen over het aanplanten van lavendel planten klik dan hier . Twijfel je over welke lavendel je moet kiezen, klik hier voor meer informatie.