Gratis verzending vanaf €50,-
Vers uit de kwekerij geleverd
Binnen 1-3 werkdagen geleverd
Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

Menu

Om te zorgen dat jij thuis kan genieten van verse planten worden onze lavendel planten van Lavendel Online direct verzonden vanuit de kwekerij. Elke bestelling wordt met veel aandacht en zorg geselecteerd en verpakt zodat jij verzekerd bent van goede en mooie lavendel planten.

 

Verpakking
Ondanks dat Lavendel een robuuste plant is, blijft het een kwetsbaar product tijdens het transport. Daarom worden planten van Lavendel Online verpakt in een speciale plastic blisterverpakking gemaakt uit gerecycled plastic. De blisters vormen een soort cocon rondom de planten waardoor hij tijdens het transport niet beschadigd kan worden, maar wel voldoende lucht krijgt.

Vlak voor het plaatsten in de blisterverpakking krijgen de planten een scheut water zodat ze tijdens het transport niet uitdrogen. De blisterverpakkingen worden dicht op elkaar gezet in een kartonnen doos zodat ze niet kunnen omvallen.

Deze stappen zorgen ervoor dat de planten veilig, snel en secuur worden geleverd zodat jij als klant van verse planten kunt genieten zonder dat er tijdens de orderverwerking onnodig afval wordt geproduceerd.

Verzending
Om te zorgen dat de planten zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd worden werken wij samen met een externe transporteur. Voor bestellingen met een bestelwaarde boven €50 bezorgen wij gratis je pakket. Wanneer je onder deze waarde zit zijn de bezorgkosten €7,95 per bestelling.

Wanneer het pakket is aangemeld ontvang je een track-and-trace code per mail waarmee je de bestelling kunt volgen. Heb je nog verdere vragen over je bestelling? Neem een kijkje naar onze FAQ pagina of vraag het aan een medewerker van Lavendel Online.

Image
Image
Image